„Редарска“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 3.2018 | Саботажа

„Редарска“ Саботажа, емитувана на 02 март 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.