360 Степени сезона 4, бр. 46

Автор: Васко Попетревски | пред 9 месеци | Дебати

Во новото издание на емисијата „360 Степени“ на ТВ Алсат-М - дебата на тема: идентитетот и преговорите за името.

Дебатираат:

д-р Ана Чупеска-Станишковска - политиколог

д-р Горан Јанев - антрополог

д-р Албер Муслиу - политиколог

- Нова „Саботажа“