360 Степени сезона 4, бр. 45

Автор: Васко Попетревски | на 2.2018 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на Алсат-М:

- По трагите на популарното видео на интернет со камионџијата од Македонија кој ја моли германската полиција да не го казни.

- Какво решение за името бара грчкиот премиер Ципрас, по разговорот со Меркел?

- Какви се ставовите за македонското прашање кај различните партии и организации во Грција? Дебата на оваа тема се одржа во Солун

- До каде е реализацијата на Планот 3-6-9 и каде заглавија работите?

- Кулуминира политичкиот судир  во Гостивар, единствена општина без буџет за 2018 година

- Системот на социјална заштита плаче за темелен ремонт

- Нова Саботажа