„Растопена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 2.2018 | Саботажа

„Растопена“ Саботажа, емитувана на 26 февруари 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.