360 Степени сезона 4, бр. 44

Автор: Васко Попетревски | на 2.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- Интервју со Александер Сорос, потпретседател на Фондациите Отворено Општество и син на Џорџ Сорос;

- Интервју со Петре Шилегов, градоначалник на Скопје, по отстранувањето на споменикот на Ќосето;

- Нова „Саботажа“