Пресметана Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 3.2017 | Саботажа

„Пресметана" Саботажа, емитувана на 27 март 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.