360 Степени сезона 4, бр. 43

Автор: Васко Попетревски | на 2.2018 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- Која е вистината за употребата на цијанидот во рударството: аргументи „за“ и „против“ предлог-законот подготвен од 10 пратеници од мнозинството;

- Дали терминот „nationality“, за кој се преговара кај Метју Нимиц, е поврзан со идентитетот на етничките Македонци;

- Експерти: на Македонија и треба реформа на штотуку донесената Стратегија за реформа во правосудството;

- Гостин во студиото - Африм Гаши од БЕСА - неговото крило разговара со премиерот Зоран Заев за влез во владејачката коалиција;

- Нова „Саботажа“