360 Степени сезона 4, бр. 42

Автор: Васко Попетревски | на 2.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“:

Дебата со аналитичарите Сашо Орданоски и Сефер Тахири:

- за прашањето за името

- за внатрешната политика на Владата

- за односите со Турција

Во емисијата и делови од интервјуа на министрите за надворешни Никола Димитров и Никос Коѕијас како показател за тоа до каде е процесот на преговори.

- Нова Саботажа