360 степени сезона 3, емисија 48

Автор: Васко Попетревски | на 3.2017 | In depth

Погледнете го новото издание на „360 степени“.

Во него:

- Груевски тргна за Малта иако Конгресот на ЕПП почнува во среда. Зошто македонскиот амбасадор во Турција дочекува партиски лидер во Истанбул? 

- ВМРО-ДПМНЕ реши процедурално да го блокира изборот на претседател на Собранието. Каде е излезот? 

- Пепелта од согорениот јаглен во РЕК Битола е на границата на дозволена радиоактивност. Локалниот свештеник стана еко-активист зошто не сака да погребува млади луѓе. 

- ЕЛЕМ потрошил 300 милиони евра за ископ и транспорт на јаглен за РЕК Битола и Осломеј за последните 6 години.