360 Степени сезона 4, бр. 41

Автор: Васко Попетревски | на 2.2018 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- Индиции за страотни последици од опасниот линдан складиран во дворот на ОХИС во Скопје: токсичната супстанција пронајдена во крвта на 8-годишни девојчиња кои предвреме влегле во пубертет;

- Што донесе посетата на премиерот Зоран Заев на Турција. За него, организацијата на Фетула Ѓулен е терористичка; Турција очекува конкретни мерки од македонската влада;

- Дали грчката влада ја подготвува јавноста дека не може да се спори идентитетот на етничките Македонци;

- По Ирак и Авганистан, за кумановци нова хит-дестинација е Германија: во градот масовно се учи јазикот што носи подобар живот;

- Нова „Саботажа“