360 Степени сезона 4, бр. 40

Автор: Васко Попетревски | на 2.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

- Кој е одговорен за прокиснувањето на новите градби од „Скопје 2014“

- Интервју со директорот на владината Служба за општи и заеднички работи, Пеце Мирчески за наследените проблеми;

- Кога Македонија ќе добие чиста препорака за почеток на преговори со ЕУ (февруари или март) и дали 2025 година е достижен рок за влез на земјава во ЕУ - разговор со Светлана Јовановска, дописничка од Брисел на новатв.мк;

- Што донесе средбата на градоначалниците на Атина и на Скопје;

- Нова „Саботажа“