Најава - 360 Степени сезона 4, бр. 40

на 2.2018 | Најави

Вечерва (9.2.2018 г.) од 22:30 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат-М:

-кој е одговорен за прокиснувањето на новите градби од „Скопје 2014“ - интервју со директорот на владината Служба за општи и заеднички работи, Пеце Мирчески;

-кога Македонија ќе добие чиста препорака за почеток на преговори со ЕУ (февруари или март) и дали 2025 година е достижен рок за влез на земјава во ЕУ;

-што донесе средбата на градоначалниците на Атина и на Скопје;

-нова „Саботажа“