„Конзистентна“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 11 месеци | Саботажа

„Конзистентна“ Саботажа, емитувана на 02 февруари 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.