360 Степени сезона 4, бр. 38

Автор: Васко Попетревски | на 2.2018 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“:

- Интервју со посредникот Метју Нимиц

- Aтмосферата во Грција по посетата на посредникот

- Реакциите на изјавата на Димитров

- Односот на силите за и против решение во грчкиот парламент

- Дел од интервјуто на американскиот амбасадор во Атина