360 Степени сезона 4, бр. 37

Автор: Васко Попетревски | на 1.2018 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на Алсат-М:

- Кој и зошто од готово направи вересија со приемот на Македонија во НАТО?

- Опозицијата го критикува, Ципрас одлучен во потрагата по решение

- Репортажа од Гевгелија каде секојдневно доаѓаат и по неколку илјади Грци

- Дали по критиките, во Судскиот совет се договориле што ќе биде решавачко при изборот на нови судии и претседатели на судови?

- Иницијатива - матичниот број да се смени со нов идентификациски број за граѓаните

- Нова Саботажа