„Трансформер“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 3 недели | Саботажа

„Трансформер“ Саботажа, емитувана на 26 јануари 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.