„Невестинска“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 11 месеци | Саботажа

„Невестинска“ Саботажа, емитувана на 22 јануари 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.