„Алергична“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 1.2018 | Саботажа

„Алергична“ Саботажа, емитувана на 19 јануари 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.