360 степени сезона 3, емисија 47

Автор: Васко Попетревски | на 3.2017 | Дебати

Погледнете ја „360 Степени“ емитувана на 24.03.2017 на ТВ Алсат-М.

Во неа за новите случаи на СЈО и за работата на обвинителството и истрагите кои ги води, дискутираа новинарката Гордана Дувњак, поранешниот претседател на Државната комисија за спречување на корупција, Драган Малиновски и адвокатката Сузана Јошевска-Анастасовска.

Емисијата стандардно завршува со нова „Саботажа“.