„Демаскирана“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 11 месеци | Саботажа

„Демаскирана“ Саботажа, емитувана на 15 јануари 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.