360 Степени сезона 4, бр. 33

Автор: Васко Попетревски | на 1.2018 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- Дали радиоактивниот отпад од Италија требало да заврши на скопската депонија Дрисла? Истражувавме - која е вистината за печката за медицински отпад? Дали и колку загадува? 

- 360 Степени во Атина пред Нимиц да излезе со рамка за решение и пред средбата Заев-Ципрас. 

- Кој ќе пресече дали приведувањето на пратениците беше законско? МВР не кажува дали ќе преземе било што по препораките од Народниот правобранител. Тој пак, не сака да ги коментира постапките и изјавите на министерот за внатрешни работи. Дали Уставот е тесно скроен? 

- Политичкиот судир ја остави општина Гостивар без буџет. 

- Нова Саботажа