„Евазиона" Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 3.2017 | Саботажа

„Евазиона" Саботажа, емитувана на 24 март 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.