„Нечестивата“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 12.2017 | Саботажа

„Нечестивата“ Саботажа, емитувана на 25 декември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.