360 Степени сезона 4, бр. 31

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- Измамата со кремот се уште функционира, зашто институциите се уште го проверуваат случајот. 

- Кои маски најдобро штитат од аеро-загадувањето? Истражувавме, кои се светските стандарди и дали такви маски има на македонскиот пазар?

- Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ виден низ друг агол. 

- Во изминатата деценија Брисел беше директен актер во задржувањето на статус квото кое произведе изолирана и киднапирана држава. Што е возможно да се направи во однос на евроатланските интеграции во 2018?

- Нова Саботажа