360 Степени сезона 4, бр. 30

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“:

- Христијан Мицкоски, единствен кандидат за лидер на ВМРО-ДПМНЕ. Ќе успее ли партијата да го сочува единството? 

- Противвречни реакции за хокеарската измена во Кривичен. Исти правила, различни толкувања. Слика за правдата во Македонија во 2017 година. 

- Интервју со д-р Џемали Саити, врховен судија, претседател на Здружението на судии 

- Нова Саботажа