360 Степени сезона 4, бр. 29

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- На социјалните мрежи, но и на дел од домашните информативни портали се појави линк кој води до веб страници на кои се рекламира производ кој за четири дена ве ослободува од болката во зглобовите. Никој не знае да каже како производот воопшто влегол во земјава. 

- Се изострува судирот за улогата на Советот за реформи во правосудството. 85% од граѓаните бараат промени во судството. Анкета на „360 Степени“. 

- До каде е изградбата на трите автопати и зошто новата Влада го прави она што го критикуваше како опозиција - потпишува анекси на договорите. Репортажа од терен за спорните точки. 

- Родители гневни од пасивноста на власта за аерозагадувањето в среда нема да ги пуштат децата во училиште и градинка. Кога е искрен Шилегов - кога зборуваше како опозиционер, или сега како градоначалник?

- Нова Саботажа