360 Степени сезона 4, бр. 28

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М - интервју со министерот за надворешни работи, Никола Димитров:

-што може да се заклучи од средбата на Нимиц со преговарачите во Брисел;

-кое е решението за името што не би ја понижило Македонија;

-дали идентитетски одредници се дел од преговорите;

-кога Нимиц ќе излезе со конкретен предлог;

-каков е ставот на САД и Германија и каква е улогата на Русија во однос на Македонија;

-што мисли за сомнежите за мешање на извршната власт при последниот избор на судии во Судскиот совет.

- Нова „Саботажа“