360 Степени сезона 4, бр. 27

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

-Судии обвинуваат за нови тефтерчиња во судството, по последниот скандалозен избор. Како Судскиот совет ги смени клиентите со смената на власта?

-Кратки интервјуа со американскиот федерален судија, Рикардо Хинохоса, и пратеникот во германскиот Бундестаг, Јосип Јуратовиќ;

-Ќе помине ли уште една зима без суштински мерки за намалување на аеро-загадувањето?

-Како со само три и пол милиони евра во буџетот за следната година ќе се обноват руинираните училишта – приказна за условите во кои учат децата од Бајловце, општина Старо Нагоричане и од кумановското училиште „Бајрам Шабани“;

-Нова „Саботажа“