Кој од оние чии имиња се споменуваат навистина би можел да биде нов лидер на ВМРО-ДПМНЕ?

Автор: Петар Клинчарски | на 12.2017 | In depth

Во пресрет на утрешната седница на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, во јавноста се уште нема јасна слика - кој од оние чии имиња се споменуваат, навистина би биле кандидати за нов лидер на Конгресот. Вака изгледа атмосферата во опозициската партија деновиве.