360 Степени сезона 4, бр. 26

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- Зошто Кривичниот суд не ги објавува решенијата за притвор за осомничените за упадот во Парламентот?

- Кој од оние чии имиња се споменуваат навистина би можел да биде нов лидер на ВМРО-ДПМНЕ? Кандидатите во потрага по поддршка од членството и меѓународната заедница. 

- Репортажа од Берлин каде се одржаа неколку меѓународни настани на кои се зборуваше за иднината на Македонија

- Интервју со министерката за одбрана Радмила Шекеринска

- Британската Влада вели дека одлуката да одобри продажба на 6 подвижни уреди за следење и прислушкување за македонското МВР во 2012 не била лесна. Од МВР молк - дали уредите се купени и каде се сега? 

- Нова Саботажа