„Туршија“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 12.2017 | Саботажа

„Туршија“ Саботажа, емитувана на 04 декември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.