360 Степени сезона 4, бр. 25

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- За одлуката на британската влада во 2012 г. да одобри продажба на 6 подвижни уреди за прислушување на македонското МВР;

- За барањето на ВМРО-ДПМНЕ за општа амнестија за настаните од 27 април и подготовките за избор на нов лидер;

- За аргументите и тактиките во преговорите за името;

- За пасивноста на Владата по ветувањата за стопирање на изградбата на рудници на југоистокот од Македонија;

- За (не)праведноста на постапките за извршување и иницијативите за нивна промена;

- Нова „Саботажа“.