360 степени сезона 3, емисија 46

Автор: Васко Попетревски | на 3.2017 | In depth

Погледнете ја „360 Степени- in depth“ емитувана на 20.03.2017 на ТВ Алсат-М, издание од серијалот теренско-истражувачки емисии.

Во неа за „специјалниот адвокат“ за Специјалното јавно обвинителство, за можните санкции од ЕУ за Иванов, за (дез)интегрираното образование, како и за судбината на децата од Шуто Оризари откако огнот им го изгоре Дневниот центар.

Емисијата стандардно завршува со нова „Саботажа“.