360 Степени сезона 4, бр. 24

Автор: Васко Попетревски | на 12.2017 | Дебати

Во новото издание на 360 Степени:

- Дебата со Имер Селмани, поранешен министер, пратеник и градоначалник и аналитичарот Сашо Клековски:

Кои се следните потези на опозицијата по апсењата за 27 април?

Дали ВМРО-ДПМНЕ ќе се радикализира и дали може да се радикализира?

Зошто зачестија лидерските средби кај Иванов? За што се разговара на нив? Сака ли некој да се пазари? Кој и за што?

Какви ќе бидат последиците за реформската агенда, преговорите за името и интеграциите во ЕУ и НАТО?

Дали сите 36-мина осомничени ќе одговараат за исто дело - терористичко загрозување на уставниот поредок? Зошто Јавното обвинителство одбива да одговори на базични дилеми во јавноста?

- Нова Саботажа