360 Степени сезона 4, бр. 22

Автор: Васко Попетревски | на 11.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“:

- Дебата со посебниот советник на премиерот за евроатлански интеграции, Бојан Маричиќ, истражувачот во Институтот за демократија, Зоран Нечев и докторантката на Универзитетот во Грац, Австрија, Лура Положани на темите:

Колку успешно се спроведува Планот 3-6-9?

Зошто Брисел не сака стриктно да се држи до планот туку идентификува како приоритети само делови од него?

Дали мнозинството ќе успее да ја придобие опозицијата за реформските закони?

Први критики за власта од ЕУ

 - Нова Саботажа