Ова е деталната листа на задачи за кои Брисел очекува да бидат завршени до Нова година

Автор: Владимир Мирчески | на 11.2017 | In depth

Еврокомесарот Јоханес Хан е во посета на Скопје за да провери дали Македонија може да покаже видливи резултати во реформите во следните неколку недели за да си обезбеди место во стратешкиот документ кој ќе предвиди членство на подготвените земји-кандидати до 2025-та година.

„360 Степени“ го има списокот со барања доставен од Комисијата до македонската влада, за кои Брисел очекува да бидат завршени до Нова година.