360 Степени сезона 4, бр. 21

Автор: Васко Попетревски | на 11.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- Дали сме потрошувачи од втор и трет ред во Европа - го истражувавме квалитетот на идентични производи купени во Македонија и во ЕУ;

- Детална листа на задачи за кои Брисел очекува да бидат завршени до Нова година;

- Кратко интервју со германскиот амбасадор Томас Герберих;

- Што во практика ќе значи новиот закон за јазици;

- Правни и практични замки - дали новите јазични одредби за судството ќе бидат применливи.

- Нова Саботажа