360 degrees season 3, show 17

на 12.2016 | In depth

Погледнете ја „360 Степени- in depth“ емитувана на 28.11.2016 на ТВ Алсат-М, издание од серијалот теренско-истражувачки емисии. Во неа ќе можете да дознаете за тоа што се говорело на тајната средба на преставниците на судската власт во Маврово, да ја видите нашата репортажа од Пустец и тамошните подготовки за изборите. Во оваа емисија Ви ја пренесуваме сторијата за бугарските пасоши и иселувањето од Македонија а Ви претставуваме и политичка психоналаиза на изборната кампања.