360 Степени сезона 4, бр. 19

Автор: Васко Попетревски | на 11.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- Димитров и Османи ги брифираа колегите од ЕУ. Можно ли е препораката од ЕК да дојде многу побрзо од очекуваното? „360 Степени“ од Брисел. 

- Интервју со министерката за надворешни работи на Бугарија, Захариева која од јануари ќе претседава со ЕУ.  

- Интервју со експертот за Балканот, Флоријан Бибер. 

- Болните од цистична фиброза растргнати меѓу Детската клиника и Центарот во Козле. Во светот доживуваат длабока старост, а во Македонија има само еден повозрасен пациент.

- Нова Саботажа