„Најадена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 11.2017 | Саботажа

„Најадена“ Саботажа, емитувана на 10 ноември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.