360 Степени сезона 4, бр. 17

Автор: Васко Попетревски | на 11.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- Доцнат ли реформите за ЕУ? Една третина од задачите во планот 3-6-9 се незавршени, открива миниторингот на Институтот за демократија.

- Дали скриеното лобирање на ВМРО-ДПМНЕ во САД доаѓа на дневен ред пред американските истражни органи по обвинението против Пол Манафорт, шефот на кампањата на Доналд Трамп?

- Несекојдневна приказна за медицинската сестра која стана градоначалничка на Македонска Каменица.

- Новата власт ветила пред невладините дека итно ќе го испочитува барањето на УНЕСКО за мораториум на спорните проекти во Охридското езеро, но таква одлука се уште не е донесена. Зошто?

- Нова Саботажа