„Оладена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 11.2017 | Саботажа

„Оладена“ Саботажа, емитувана на 03 ноември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.