360 Степени сезона 4, бр. 15

Автор: Васко Попетревски | на 10.2017 | In depth

Во новото издание на „360 Степени“:

- Постизборна анализа со новинарката Оливера Трајковска и аналитичарот Ибрахим Мехмети

- Репортажи од изборниот ден на вториот круг од локалните избори од Струга и Штип

- Интервју со новиот градоначалник на Гостивар, Арбен Таравари

- Нова Саботажа