360 Степени сезона 4, бр. 14

Автор: Васко Попетревски | на 10.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

- Премиерот Заев најави измени на Законот за заштита од пушење, па по реакциите на јавноста, Владата се повлече.

- Дебата за најавите за законски измени со Д-р. Марија Здравеска, пулмолог, и политикологот Миша Поповиќ

- Интервју со пратеничката Ивана Туфегџиќ за измените на Законот за заштита од пушење кои се во процедура, предложени од пратеници од владејачкото мнозинство

- Нова Саботажа