360° Дебата: Интервју со Оливер Спасовски од СДСМ и Африм Гаши од БЕСА

на 3.2017 | Дебати

Погледнете го новото издание на емисијата „360 Степени“ (сезона 3, емисија 45) од 17.03.2017. 

За следните чекори во обид за решавање на политичката криза, седницата за конституирање на Собранието и избор на негов претседател, како и доделување на мандатот за избор на нова Влада во #360степени интервју со Оливер Спасовски од СДСМ и Африм Гаши од БЕСА.