„Озрачена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 4 месеци | Саботажа

„Озрачена“ Саботажа, емитувана на 20 октомври 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.