360 Степени сезона 4, бр. 11

Автор: Васко Попетревски | на 10.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени:

- Постизборна дебата со новинарката Катерина Блажевска и со првиот извршен директор на МЦМС, Александар Кржаловски.

- Детална анализа - каков ќе беше распоредот на силите во парламентот, ако во неделата имаше парламентарни избори? 

- Зошто и како изборната карта на Македонија од црвена стана доминантно сина?

- Зошто анкетите повторно промашија?

- Чија главоболка од изборната ноќ е посилна – на Заев или на Груевски?

- Каква ќе биде финалната разврска во доминантно албанските општини?

- Дали функционираше коалицијата СДСМ-ДУИ?

- Репортажи од изборниот ден и изборната ноќ од Тетово, Битола и од Арачиново

- Нова Саботажа