Наташа Петровска победи во првиот круг, ВМРО-ДПМНЕ ги изгасна светлата

Автор: Петар Клинчарски | пред еден месец | In depth

Проследете ја репортажата од Битола, каде кандидатката на коалицијата предводена од СДСМ, Наташа Петровска, победи уште во првиот круг со голема разлика.