360 Степени сезона 4, бр. 10

Автор: Васко Попетревски | на 10.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

- Интервју со претседателот на Совет на јавни обвинители, Коле Штерјев - за претресот на СЈО кај Панчевски, за контролата од Караџовски и Вангеловски на судот во Гевгелија, за судбината на СЈО и неистражените разговори, за случајот „Монструм“, за БЗЗ-то за Сеад Кочан и новата пракса од Врховен суд за притворот, за оценките дека Советот на обвнители е „пасивен и невлијателен“ субјект, за изборот на нов јавен обвинител на РМ...

- Дебата на тема - каков исход треба да се очекува од локалните избори в недела со комуниколозите Марко Трошановски и Сефер Тахири.

- Нова Саботажа