Во пресрет на денот на белиот стап - дали сме хумано општество само на хартија?

Автор: Хекуран Акифи | на 10.2017 | In depth

Во пресрет на Светскиот ден на белиот стап уште еднаш ги актуелизираме проблемите со кои се соочуваат луѓето со оштетен вид во Македонија.

И по оваа сторијата ќе остане да виси одговорот на прашањето – дали сме хумано општество само на хартија?